Herfstvakantie van 14 oktober tot 21 oktober gesloten

Open dag Veghel 29 juli


Feestelijke opening Beeldentuin in Veghels Buiten
Beeldengalerie De Buffel uit Vinkel opent haar dependance in Veghels Buiten. In samenwerking met de gemeente organiseren zij op zondag 29 juli een open dag met een feestelijk tintje. Om 12.30 uur opent wethouder Eric van den Bogaard de beeldentuin officieel. Daarna is er gelegenheid om de beelden te bekijken en met een kunstenaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje en muziek van djembégroep Djembezig. De entree is gratis.


Afrikaanse kunst


Beeldengalerie De Buffel ligt in het nieuwe woongebied Veghels Buiten. Het is een openlucht beeldentuin, met een mooie collectie Afrikaanse beelden. De beelden zijn gemaakt door verschillende kunstenaars. Onder andere door Forbes Suliyari, een Zimbabwaanse kunstenaar. Hij is aan het werk tijdens de open dag en vertelt graag meer over het beeldhouwen. Naast de grote beelden zijn er die dag ook een aantal kleinere beelden te zien en te koop.

Van harte welkom


De open dag duurt van 12.00 tot 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. De beeldentuin is gelegen aan Ham, op de hoek van de Kruigenstraat 1.
  
 
 

Deel deze pagina